Zoeken

Youssef Hadji sleept Qatarese club voor rechter

18 oktober 2013 - 21:39 - Sport

©

Vijf maanden na Qatar te hebben verlaten voor de Turkse club Elazigspor, heeft Youssef Hadji besloten zijn oude club Al Arabi voor de rechter te slepen. De Marokkaanse international eist 20 maanden achterstallig salaris.

Youssef Hadji was in 2012 door Al Arabi binnengehaald voor een "onmogelijk te weigeren aanbod". Hij tekende een contract van twee jaar met de eredivisie club.

In een interview met sportkrant L’Equipe zegt Hadji het heel moeilijk te hebben gehad in Qatar. Volgens hem zijn Qatarese clubs helemaal niet bezorgd om de FIFA en worden spelers schandalig behandeld.

Na de komst van de Egyptische coach Hassan Shehata belandde Youssef Hadji definitief op de bank, waarop zijn salaris werd geblokkeerd. Om een uitreisvisum te verkrijgen werd hem gevraagd een document waarin hij zijn rechten opgaf te ondertekenen, wat Hadji weigerde.

Hadji heeft besloten een klacht in te dienen bij de FIFA. Nog meer spelers, waaronder de voormalige Marokkaanse international Abdeslam Ouaddou, werden in Qatar niet betaald en ervoeren moeilijkheden om het land te verlaten. Volgens Hadji zwijgen de meesten hier liever over.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team