Zoeken

Droom riads: Richard Branson combineert luxe en Marokkaans ambacht

16 augustus 2023 - 17:00 - Economie

©

Virgin Group, eigendom van de Britse miljardair Richard Branson, gaat zes nieuwe luxe riads openen in de Kasbah Tamadot, gelegen aan de voet van het Atlasgebergte in Marrakech.

Vanaf september 2024 zullen zes nieuwe luxe riads van de Virgin Group beschikbaar zijn voor verhuur. Uitgerust met twee slaapkamers biedt elke riad plaats voor zes personen in een ruime Deluxe Pool Suite en een Deluxe Room, verbonden door een aparte leefruimte. Dit biedt de perfecte accommodatie voor gezinnen of kleine groepen. Het zal worden ingericht met traditionele Marokkaanse meubels die de rust van de plaats weerspiegelen, evenals kunstobjecten uit de uitgebreide collectie van de voormalige eigenaar van Kasbah Tamadot, de beroemde antiekhandelaar en interieurarchitect Luciano Tempo, aldus de groep in een verklaring.

Lees ook: Miljardair Richard Branson en zijn Marokkaanse paleis, sterren op BBC

Als onderdeel van dit project zullen ambachtslieden steun ontvangen van de Eve Branson Foundation (EBF), de non-profit stichting opgericht door de overleden moeder van Richard Branson. Ze zullen onder meer badmatten en tapijten maken voor de riads. Deze nieuwe riads zullen worden toegevoegd aan de reeds bestaande 28 kamers en suites, 10 luxe Berber-tenten en de mastersuite van Kasbah Tamadot.

"We zijn verheugd de opening van zes nieuwe riads aan onze magische retraite in het Atlasgebergte aan te kondigen. Het stuk grond dat we aan het inrichten zijn, heeft altijd deel uitgemaakt van ons landgoed en we zijn zeer enthousiast over het idee om er het beste van te maken en onze 100% Marokkaanse team trots onze ongelooflijke gastvrijheid en Berbercultuur te laten delen met nieuwe gasten," zegt David Redouane, algemeen directeur van Kasbah Tamadot.

Lees ook: Miljardair Richard Branson krijgt levensles van Marokkaanse taxichauffeur

"We zien steeds meer uitgebreide gezinnen en kleine groepen die samen reizen en deze uitbreiding van het aanbod van Kasbah Tamadot zal een privé en onafhankelijke ruimte bieden, wat ideaal is voor dit soort klanten. In de typische stijl van een riad zullen de kamers rond hun eigen privézwembad en ontspannende tuin worden gebouwd, met ongelooflijke uitzichten op de Toubkal vanaf het dakterras - een perfecte aanvulling op ons zeer speciale hotel."

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team