Zoeken

Opnieuw grote pedofilieschandaal in Marokko

6 november 2014 - 20:30 - Marokko

©

Marokko is opnieuw getroffen door een grootschalig pedofilieschandaal. In het dorpje El Mhamda in de regio van Taza, heeft een vijftiger zeker zes kinderen, waaronder zijn eigen dochters, herhaaldelijk misbruikt.

Een van de slachtoffers, een 14-jarige meisje, raapte een tiental dagen geleden haar moed bijeen en stapte naar de politie. Zij was dezelfde dag door de verdachte, een buurman, verkracht.

Het meisje bewaakte die dag haar kudde in een wei toen haar buurman haar naar een nabijgelegen bos meetrok en haar misbruikte. Een dokter bevestigde de verkrachting.

Het kind vertelde in het bijzijn van haar ouders, het hele verhaal aan de politie. Zo vertelde ze dat de man ook haar twee zusjes, haar neef en zijn eigen twee dochtertjes seksueel misbruikte. De vijf kinderen bevestigden dit. Zijn dochtertjes vertelden zelfs dat de misbruiken al 4 jaar duurden.

De incestueuze pedofiel was na zijn laatste misdaad gevlucht. Hij werd afgelopen zondag door de politie teruggevonden en gearresteerd. Hij gaf de misbruiken toe en werd in hechtenis genomen.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team