Zoeken

Medhi Benatia beëindigt voetbalcarrière

10 december 2021 - 18:20 - Sport

medhi-benatia-einde-carriere.jpg

De Marokkaanse international Medhi Benatia heeft in een post op sociale media aangekondigd dat hij besloten heeft zijn professionele voetbalcarrière te beëindigen.

"Om dit doel te bereiken, moest ik mezelf een strikt werkschema opleggen, offers brengen, maar vooral mezelf in elke fase van mijn carrière nieuwe doelen stellen," aldus de voormalige aanvoerder van de Atlas Leeuwen. "In dit beroep is het moeilijkste niet het eerste contract te tekenen, maar het een tijdje vol te houden," zegt hij.

Lees ook: Medhi Benatia wil Marokkaanse club kopen

"Na meer dan 15 jaar goede en trouwe dienst aan het voetbal, na in de meest prestigieuze competities gespeeld te hebben, heb ik besloten mijn carrière te beëindigen!", sluit Benatia zijn bericht af.

Lees ook: Medhi Benatia zegt waarom hij Marokko en niet Algerije koos

Enkele maanden geleden sprak de Marokkaanse international in een interview met het tijdschrift TelQuel over zijn leven na zijn voetbalcarrière. Hij vertelde toen dat hij een weeshuis zou willen openen om het lijden van de minderbedeelden te verlichten. Zijn plannen omvatten ook de aankoop van een Marokkaanse topclub en een voetbalacademie om jongeren de kans te geven sport en studies met elkaar te combineren.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team