Zoeken

Franse Daher opent derde fabriek in Marokko

11 januari 2016 - 20:43 - Economie

©

De Franse vliegtuigonderdelenproducent Daher gaat een derde fabriek in Marokko openen. De nieuwe vestiging komt in Tanger.

De informatie werd door Daher aan de Franse informatiewebsite L’Usine Nouvelle bevestigd. "Daher is nu vastbesloten om haar aanwezigheid in Marokko verder te versterken door in een derde industriële site te investeren die dicht bij de luchthaven van Tanger zal komen", aldus Daher.

Redenen genoeg om nog een fabriek in Marokko te openen volgens de groep. "De opleiding, kwaliteit van het werk, strenge processen en kwaliteitsnormen, de geografische nabijheid en de totale kosten zijn zoveel factoren die Daher hebben overtuigd" om verder in Marokko te investeren.

Daher bezit reeds fabrieken in Casablanca en Tanger. De nieuwe fabriek zal 15 miljoen euro kosten en op 10.000 m² worden gebouwd. De opening staat in 2017 gepland.

De groep is gespecialiseerd in de vervaardiging van metalen structuren en composieten voor vliegtuigmotoren en zal naar verwachting 250 mensen in de nieuwe fabriek gebruiken.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team