Zoeken

Danira Boukhriss onthult geslacht baby

21 maart 2024 - 16:00 - Cultuur

©

De 33-jarige Danira Boukhriss Terkessidis en haar partner Ward Kerremans (35) verwachten een zoon. Dat maakte Danira blij bekend op Instagram.

Eind november deelden Danira en Ward met hun volgers dat de presentatrice in verwachting was van hun eerste kindje samen. "Voor één keer geen foodbaby... maar wel Baby Boukhriss Kerremans die eraan komt," schreven ze in een Instagram-post. De uitgerekende datum was april.

Lees ook: Danira Boukhriss in koppel met acteur Ward Kerremans

Op de rode loper van de première van "Alter Ego", de fictiereeks op Streamz waarin Ward de hoofdrol speelt, liet de presentatrice van Griekse en Marokkaanse afkomst zich voor het eerst zwanger zien.

Lees ook: Danira Boukhriss stralend zwanger op première ’Alter ego’

Danira besloot deze week het geslacht van de baby bekend te maken. "So….It’s a booooooy," jubelt ze op Instagram bij een foto van haar ronde buik. "Een dag na deze shoot werd ik omwille van complicaties op non-actief gezet en veroordeeld tot verplicht platliggen. De afgelopen weken heb ik dus vooral beleefd vanuit mijn living, zetel en bed (was best gezellig hoor!). Ik ben dus heeeel blij dat ik dit nog op de valreep heb kunnen doen, samen met mijn babybo️‍y."

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team