Al Hoceima

Al Hoceima

Hierna een selectie van artikelen over Al Hoceima


Marokkaanse kickbokskampioen uit Den Haag mee op boot Koning Mohammed VI (3 september 2014)

Marokkaanse kickbokskampioen uit Den Haag mee op boot Koning Mohammed VI

Ismael Ben Ali, Marokkaanse kickbokskampioen uit Den Haag, heeft deze zomer een bijzonder leuke ontmoeting gehad. Hij maakte kennis met Koning Mohammed VI voor de kust van Al Hoceima en mocht zelfs op zijn boot. Ismael Ben Ali stuurde ons een exclusieve foto met de Koning.


Marokko wereldleider in sardineproductie (28 augustus 2014)

Marokko wereldleider in sardineproductie

Marokko is een wereldleider in de productie van sardines. Sardinevangst vertegenwoordigt bijna 57 procent van de nationale visproductie. Dat meldde minister van Landbouw en Zeevisserij Aziz Akhannouch woensdag op het ’Feest van de Sardine’ in Al Hoceima.


Sancties na koninklijke woede vastgoedschandaal Al Hoceima (27 augustus 2014)

Sancties na koninklijke woede vastgoedschandaal Al Hoceima

Zaterdag reageerde een woedende Koning Mohammed VI op een vastgoedschandaal in Al Hoceima en beval een onderzoek. De ministeries van Binnenlandse Zaken en Financiën werden gedwongen om de vele klachten van gedupeerde Marokkanen in het buitenland te behandelen. Vastgoedgroep CGI, filiaal van de CDG bank, wordt van grootschalige bouwfouten beschuldigd.


Koning Mohammed VI komt op voor gedupeerde wereld-Marokkanen in Al Hoceima (24 augustus 2014)

Koning Mohammed VI komt op voor gedupeerde wereld-Marokkanen in Al Hoceima

Koning Mohammed VI bevindt zich momenteel in de Rif-regio in het noorden van Marokko, waar hij een onderzoek heeft bevolen naar een vastgoedproject in Al Hoceima. De Koning zou lucht hebben gekregen van een grootschalige fraude waarvan de slachtoffers in het buitenland - én voornamelijk in Nederland - gevestigde Marokkanen zijn.


Gemeentevoorzitter in Marokko was grote cannabisproducent (21 juli 2014)

Gemeentevoorzitter in Marokko was grote cannabisproducent

De gemeentevoorzitter van Snada in de regio van Al Hoceima in het noorden van Marokko, is afgelopen woensdag gearresteerd door de Marokkaanse gendarmerie vanwege het kweken van cannabis. De RNI-verantwoordelijke werd al een tijdje gezocht.


Al Hoceima en Nador steeds populairder bij toeristen en beleggers (29 juni 2014)

Al Hoceima en Nador steeds populairder bij toeristen en beleggers

De Rif-regio, lang verwaarloosd, trekt de laatste jaren steeds meer toeristen, maar ook beleggers aan. CDG behoort daartoe. Via haar vastgoedfiliaal CGI heeft de bank verschillende projecten in Al Hoceima en Nador opgezet.


Bijna half ton drugs onderschept in haven Al Hoceima (23 juni 2014)

Bijna half ton drugs onderschept in haven Al Hoceima

De douane en de politie hebben eerder deze week tijdens een gezamenlijke operatie, 428 kilo drugs onderschept in de Noord-Marokkaanse haven van Al Hoceima.


Marokko wil zes nieuwe jachthavens, ook in Nador en Al Hoceima (30 mei 2014)

Marokko wil zes nieuwe jachthavens, ook in Nador en Al Hoceima

Marokko bestudeert de mogelijkheid om zes jachthavens te bouwen aan de Middellandse Zeekust, in de provincies van Nador, Al Hoceima en Tanger. Het aantal jachthavens in het land zou hiermee verdubbelen.


Marokkaanse Djeha wordt agent om Tcharmil te bestrijden (14 mei 2014)

Marokkaanse Djeha wordt agent om Tcharmil te bestrijden

Een lichtjes zwakzinnige huisschilder in Targuist, regio Al Hoceima, heeft het pracht idee gehad om zich als politieagent te verkleden en mensen te controleren.


Twee aardbevingen in 48 uur tijd in Ifrane (19 april 2014)

Twee aardbevingen in 48 uur tijd in Ifrane

Volgens het Marokkaans Instituut voor Geofysica werd de stad Ifrane dinsdag en woensdag door lichte aardschokken getroffen.


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10