Zoeken

Acteur Rachid El Ouali dolblij met terugkeer echtgenote na studie in Zuid-Korea (video)

14 augustus 2023 - 13:00 - Cultuur

©

De bekende Marokkaanse acteur en regisseur Rachid El Ouali en zijn echtgenote Ibtissam Chakara hebben hun volgers doen smelten met een hartverwarmend weerzien. Het echtpaar deelde hun blijdschap over Chakara’s terugkeer uit Zuid-Korea, waar ze studeerde, via een video op Instagram.

Chakara, die in de Zuid-Koreaanse hoofdstad Seoul een intensieve cursus in algemene betrekkingen en diplomatie volgde, plaatste een video getiteld "Het geluk van de hereniging met mijn man en mijn kinderen!" op haar officiële Instagram-account. In de video bedankte ze haar echtgenoot en hun kinderen Salim en Adam.

Lees ook: Rachid El Ouali toont eerste film ’Ymma’

Rachid El Ouali, die bekendstaat om zijn ruimdenkendheid en toekomstvisie, heeft zijn echtgenote altijd gesteund in haar academische ambities. Hij is een vurig voorstander van studie, onderwijs, instructie en vooruitgang, waardoor hij de studiereis van zijn vrouw als volkomen normaal beschouwde.

Lees ook: Mocro Maffia-acteur Achmed Akkabi vraagt vriendin ten huwelijk (foto)

Deze publieke uiting van steun en liefde tussen het echtpaar heeft de harten van hun fans en volgers geraakt, en benadrukt de belangrijke rol die onderwijs en persoonlijke groei spelen in hun relatie.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team