Zoeken

Ouders prinses Maria Laura vol lof over Frans-Marokkaanse schoonzoon

5 september 2022 - 20:20 - Wereld

©

Na hun verloving zullen prinses Maria Laura van België en haar Frans-Marokkaanse droomprins William Isvy, binnenkort in het huwelijk treden. Prins Lorenz en Prinses Astrid kijken nu al uit naar deze gebeurtenis en zijn vol lof over hun toekomstige schoonzoon.

Het huwelijk van Prinses Maria Laura en William Isvy wordt op 10 september in het Stadhuis van Brussel gevierd, waar Prins Lorenz en Prinses Astrid op 22 september 1984 ook hun geloften uitwisselden. De aartsbisschop van Mechelen-Brussel, Jozef de Kesel, zal de huwelijksceremonie voltrekken ten overstaan van 500 gasten, meldt Paris Match. Prins Lorenz en Prinses Astrid kijken uit naar het huwelijk van hun tweede kind.

Lees ook: Belgische prinses Maria Laura gaat met Franse Marokkaan trouwen

Tegelijkertijd hebben de ouders van prinses Maria Laura gewezen op de kwaliteiten van hun toekomstige schoonzoon, die zij een jaar geleden voor het eerst hebben ontmoet in Bazel, Zwitserland. "Ik kon het meteen goed met hem vinden," zei aartshertog Lorenz.

Lees ook: "Prins van Marokko": de verspreking van de moeder van prinses Grace

"William heeft veel gelijkenissen met Marie-Laure’s vader, Lorenz. En mijn dochter heeft haar vader altijd bewonderd", verklaarde prinses Astrid vrijdag tijdens een persconferentie in de Sint-Michiels- en Sint-Goedelekathedraal in Brussel. "Hij is als een zoon voor ons," voegde ze eraan toe. "Bijna," grapte Prins Lorenz. Zij beschreven hun toekomstige schoonzoon als moedig, hardwerkend, sportief, vastberaden en humoristisch.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team