Zoeken

Afrika Cup 2024: om hoe laat en op welk zender wordt Marokko-Zambia uitgezonden?

24 januari 2024 - 10:00 - Sport

©

Marokko, al gekwalificeerd voor de achtste finales van de Afrika Cup 2024 in Ivoorkust, neemt het deze woensdag op tegen Zambia in de laatste groepswedstrijd. Op welke zenders kunnen fans deze wedstrijd live volgen?

Als koploper in Groep F met 4 punten, na een overwinning op Tanzania (3-0) en een gelijkspel tegen de Democratische Republiek Congo (1-1), heeft Marokko zijn plek in de achtste finales van de Afrika Cup 2023 veiliggesteld na de wedstrijden van de derde speeldag in groepen A en B.

Lees ook: Marokko gekwalificeerd voor achtste finales Afrika Cup 2024

De nieuwe uitdaging voor het Marokkaanse team is om Zambia te verslaan in de derde en laatste wedstrijd van de groepsfase op woensdag 24 januari, om zich zo de eerste plaats in de groep te garanderen. Zambia heeft 2 punten en moet winnen om een kans te maken op kwalificatie voor de achtste finales van het Afrikaan kampioenschap.

Lees ook: Marokko-Zambia: Walid Regragui’s uitdaging

De wedstrijd is gepland voor woensdag 24 januari in het Stade Laurent Pokou in San Pedro om 20.00 uur lokale tijd, 21.00 uur Marokkaanse tijd. De wedstrijd is live te volgen op beIN SPORTS 1 en Arryadia TNT.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team