Zoeken

Terugkeer Hakim Ziyech naar Ajax uitgesloten

9 januari 2023 - 15:00 - Sport

©

Ajax Amsterdam-trainer Alfred Schreuder heeft een terugkeer naar Ajax voor de Marokkaanse international Hakim Ziyech in januari uitgesloten.

Ajax onderzocht in de aanloop naar dit seizoen de mogelijkheid om Ziyech terug te halen, maar trainer Alfred Schreuder verwacht niet dat hij in de tweede helft van het seizoen een beroep kan doen op Hakim Ziyech. "Iedereen weet dat Hakim een geweldige speler is, maar hij heeft een behoorlijk prijskaartje en voor ons ligt daar op dit moment niet de prioriteit", zei hij aan Metro toen hem werd gevraagd naar een mogelijke terugkeer van de Atlas Leeuw.

Lees ook: Hakim Ziyech: "Trots als ik het volkslied hoor"

De Marokkaanse international speelde vier jaar lang succesvol bij Ajax. Hij hielp de Nederlandse club aan de Eredivisie-titel en de Europa League-finale. De 29-jarige sterspeler arriveerde in de zomer van 2020 bij Chelsea na een deal van 35 miljoen euro, maar kon zijn stempel nog niet zetten op Stamford Bridge.

Lees ook: Chelsea biedt Hakim Ziyech aan Benfica

Hakim Ziyech is klaar om zijn club te verlaten en de directie van de club wil hem ook laten gaan. Zelfs zijn goede prestaties op het WK in Qatar brachten hen niet op andere gedachten. Chelsea heeft belangstelling voor de Argentijnse international Enzo Fernandez en heeft Benfica een bod van 87 miljoen pond gedaan, met daarbovenop een overstap van Hakim Ziyech naar Lissabon en een overstap op huurbasis van David Datro Fofana et Andrey Santos.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team