Zoeken

Tanger in de ban van macabere ontdekking

24 december 2023 - 19:00 - Marokko

©

In de wijk Benkirane in Tanger werd zaterdagochtend een gruwelijke vondst gedaan. Politie en hulpdiensten kwamen massaal ter plaatse.

De ontdekking van het lichaam van een man in zijn woning veroorzaakte onrust onder de buurtbewoners en leidde tot een snelle mobilisatie van veiligheidstroepen en lokale autoriteiten.

Lees ook: Marokkaanse gendarmerie zet grote middelen in om gruwelijke misdaad op te lossen

De man, in de dertig en afkomstig uit Ouezzane, werd door zijn huisgenoten gevonden na hun terugkeer van het werk. Volgens berichten van Alyaoum24 is de exacte doodsoorzaak nog onbekend, maar wordt er vermoed dat het om een hartaanval gaat. Er werden geen tekenen van geweld op het lichaam aangetroffen.

Lees ook: Casablanca: bejaarde vrouw vermoord en begraven in huis buurman

De politie is een onderzoek gestart, onder leiding van de officier van justitie. De wetenschappelijke politie heeft de leiding over het onderzoek en werkt nauw samen met andere autoriteiten om de omstandigheden van het overlijden op te helderen. Ondertussen is het lichaam overgebracht naar het mortuarium van het Duc de Tovar ziekenhuis voor autopsie, wat meer licht zou moeten werpen op de doodsoorzaak.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team