Zoeken

Soundos El Ahmadi verovert Vlaanderen met humor en hart

17 februari 2024 - 15:00 - Marokko

©

Soundos El Ahmadi, 42-jarige Nederlandse komiek bekend om haar energieke optredens, heeft haar zinnen gezet op Vlaanderen met de eerste succesvolle shows van haar tour al achter de rug.

De tour, die zich uitstrekt over 24 zalen, belooft een intensieve periode voor Soundos El Ahmadi te worden. Ondanks dat ze in het televisieprogramma ’De Slimste Mens’ niet de hoogste scores behaalde, heeft ze dankzij haar deelname aan de show een aanzienlijke aanhang gewonnen, wat blijkt uit de ticketverkoop.

Lees ook: België dol op Soundos El Ahmadi

Soundos El Ahmadi, die in Nederland al vijf voorstellingen op haar naam heeft staan, staat voor de uitdaging om het Vlaamse publiek voor zich te winnen. Dit vergt aanpassingen in haar show; zo heeft ze besloten het iets theatraler en rustiger aan te pakken dan haar Nederlandse optredens. Ze benadrukt het belang van kleine taalaanpassingen en de noodzaak om "gewoon te knallen" bij haar eerste kennismaking met het Vlaamse publiek. Haar humor, die gekenmerkt wordt door een directe aanpak en een grote mond, streeft ernaar liefde te geven en te ontvangen, iets wat Soundos El Ahmadi als de essentie van comedy ziet.

Ondanks waarschuwingen over de vermeende terughoudendheid van het Belgische publiek, heeft Soundos El Ahmadi een warm welkom ervaren in Vlaanderen. Ze is verrast door de openheid en de hartelijke interacties met fans, zelfs voordat ze de kans kreeg om het podium te betreden. Deze positieve ontvangst sterkt haar in de overtuiging dat de voorstellingen niet alleen gaan om de lach, maar ook om een diepere verbinding met het publiek.

Lees ook: Soundos El Ahmadi bevallen van zoontje (video)

Soundos El Ahmadi’s focus ligt momenteel op Vlaanderen, waar ze tot de zomer blijft optreden, terwijl Nederland even op pauze staat om overbelasting te voorkomen. Tegelijkertijd bereidt ze zich voor op een nieuwe show die in september van start gaat en voor beide landen bedoeld is. Ze is selectief in haar televisieoptredens en streeft ernaar alleen projecten aan te nemen die haar carrière vooruithelpen, zoals haar terugkeer als jurylid in ’De Slimste Mens’.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team