Zoeken

Soufyan wil met zijn beauty care line ’Zineau’ de wereld veroveren

10 maart 2021 - 16:00 - Wereld

©

De 24-jarige student en ondernemer Soufyan Najjar, heeft een eigen ‘beauty care line’ ontwikkeld: Zineau. De jonge Aalstenaar van Marokkaanse afkomst, weet dat zijn haarmasker ’Inaya’ de wereld gaat veroveren. Het gamma bevat ook teeth whitening strips, lip scrubs, bodyscrubs en kleimaskers.

Soufyan Najjar zit in zijn laatste jaar Multimedia en Communicatietechnologie aan de Erasmushogeschool in Brussel en slaagde er daarnaast in om afgelopen jaar een eigen bedrijf uit de grond te stampen. "Begin 2020 had ik het idee om een eigen beauty care line te starten, omdat ik heel erg gefascineerd was in hoeverre mensen konden gaan om er mooi en verzorgd uit te zien. Ik kom uit een gezin met vier zussen waarbij ik de jongste ben en ik zag van kleins af aan al dat ze persoonlijke hygiëne en verzorging toch wel heel belangrijk vinden", vertelt hij aan Het Laatste Nieuws.

Hij raakte hierdoor gefascineerd en begon begin 2020 met een marktonderzoek. "Ik ging op zoek naar wat mijn doelgroep miste en ik kwam terecht bij een haarproduct dat geen chemische en schadelijke stoffen bevat, waaronder sulfaten en parabenen. Dus ik ging voor het haarmasker ’Inaya’."

Omdat hij zich wil richten tot een zeer divers publiek, heeft hij er voor gekozen om de producten persoonsnamen te geven, zodat klanten zichzelf daarin kunnen herkennen. "Omdat ik vanuit mijn studies alles meekreeg, wat betreft web development, graphic design en marketing, ging ik meteen aan de slag en deed ik alles van A tot Z zelf. Het haarmasker werd een echt succes en al snel lanceerde ik op 7 februari 2021 een nieuwe website met maar liefst vier aanvullingen op het gamma: teeth whitening strips, lip scrubs, body scrubs en clay masks. Mijn droom? Dat de Zineau-producten wereldwijd in elke badkamer te vinden zijn".

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team