Zoeken

Massagesalons in Fez gebruikt voor prostitutie, 17 veroordelingen

1 januari 2023 - 18:00 - Marokko

©

Zeventien personen die beschuldigd worden van prostitutie in massagesalons en spa’s in Fez, zijn door het Hof van Beroep van de stad veroordeeld tot verschillende gevangenisstraffen.

In een zaak van prostitutie in massagesalons en spa’s, zijn door de strafkamer van het hof van beroep van Fez 17 personen veroordeeld. Meer bepaald werden acht vrouwen, waarvan er zeven eigenaar waren van massagesalons, veroordeeld tot drie jaar onvoorwaardelijke gevangenisstraf en een boete van 40.000 dirham. Twee andere beklaagden werden veroordeeld tot zes maanden onvoorwaardelijke gevangenisstraf. Nog vier andere verdachten werden veroordeeld tot een voorwaardelijke gevangenisstraf van vier maanden. Een verdachte werd vrijgesproken.

Lees ook: Marrakech: eigenares massagesalon veroordeeld voor prostitutie

De betrokkenen werden aangeklaagd voor mensenhandel, drugsbezit, drugssmokkel en prostitutie. Hun arrestatie vond plaats op 19 mei 2022 tijdens een operatie in niet-erkende massagesalons in Fez, volgens een door Le360 gecontacteerde bron. De toegangsprijzen varieerden van 200 tot 250 dirham en de prijzen voor seksuele diensten van 300 tot 1000 dirham. De agenten van de regionale politie van Fez hebben die dag 53 mensen gearresteerd, waaronder 35 vrouwen en een minderjarige.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team