Zoeken

Marokko-Kaapverdië: reactie Walid Regragui na 0-0 gelijkspel

13 juni 2023 - 17:00 - Sport

©

De wedstrijd tussen Marokko en Kaapverdië zal de Atlas Leeuwen helpen vooruitgaan volgens Walid Regragui. De bondscoach verklaarde dit tijdens een persconferentie na de wedstrijd, toegevend dat het duel een uitdaging was geweest voor zijn spelers.

Het ontbrak de Atlas Leeuwen aan offensieve agressiviteit en een zekere intensiteit, wat hun prestaties belemmerde, aldus Walid Regragui, die moeite had om oplossingen te vinden, ondanks de aanpassingen die tijdens de wedstrijd werden gedaan. Toch blijft de bondscoach optimistisch omdat deze wedstrijd hem de kans bood om nieuwe spelers te testen, hun potentieel te ontdekken en hun spel te verbeteren.

Lees ook: Nog twee wedstrijden voor vermoeid Marokkaans elftal

Verder zei Walid Regragui dat het team zes maanden heeft om zijn spel te verbeteren voor de Afrika Cup. Hij is er tevens van overtuigd dat de terugkeer van de afwezige spelers het team extra kracht zal geven. Hij maakte ook duidelijk dat de wedstrijd tegen Kaapverdië een gelegenheid was om nieuwe strategieën te testen.

Lees ook: Dit zijn de spelers die zijn opgeroepen voor de komende wedstrijden van Marokko

De coach van Kaapverdië, Pedro Brito, prees de prestaties van Marokko. Hij gaf toe dat zijn team moeite had gehad om door de Marokkaanse verdediging te breken, maar zei dat ze hadden geleerd dat ze bedreigend konden zijn in de tegenaanval. Hij betreurde echter dat zijn team er niet in slaagde om de kansen om te zetten in doelpunten.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team