Zoeken

Marokko: Don Juan lichtte zeker 30 slachtoffers op

13 april 2019 - 18:00 - Marokko

©

Een man uit Zagora heeft zeker dertig vrouwen opgelicht in Rabat, Casablanca, Tanger en Meknes. Hij werd deze week in Harhora gearresteerd.

Volgens Al Akhbar wordt de 43-jarige man vervolgd voor mensenhandel, oplichting, bezit van illegale producten, diefstal en overspel. Hij werd in voorlopige hechtenis genomen in de gevangenis van Salé.

De slachtoffers zijn rijke, gescheiden of nog oudere vrouwen die hij verleidde alvorens misbruik te maken van de situatie.

De zaak kwam aan het licht toen een gescheiden vrouw van rond de dertig bij de politie aangifte deed van diefstal. Hij zou haar hebben doen geloven dat hij met haar wilde trouwen. Hij deed zich voor als een rijke zakenman uit Casablanca, reed met een dure auto en was goed gekleed. Maar eenmaal hij haar vertrouwen had gewonnen stal hij haar handtas, haar mobiele telefoon, juwelen en geld.

Het onderzoek leidde de agenten eerst tot de auto die de veertiger blijkbaar gehuurd had. Hij werd vervolgens opgespoord en gearresteerd. De man is getrouwd en heeft twee dochters.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team