Marokkaanse politie

Marokkaanse politie

Hierna een selectie van artikelen over Marokkaanse politie


Celstraf rapper Mouad Belghouat bevestigd (28 juli 2012)

Celstraf rapper Mouad Belghouat bevestigd

De rapper en lid van 20-februari-Beweging Mouad Belghouat, Lhaqed van zijn artiestennaam, heeft zijn éénjarig celstraf vrijdag in hoger beroep zien bevestigd.


Moordenaar Britse man gevat in El Jadida (19 juli 2012)

Moordenaar Britse man gevat in El Jadida

Een 20-jarige Marokkaan is woensdag gearresteerd door de politie in El Jadida, voor de moord op een Brit dat op 4 juli dood is gevonden.


Steeds meer zelfmoorden bij politie Marokko (17 juli 2012)

Steeds meer zelfmoorden bij politie Marokko

Er blijkt geen einde te komen aan de zefmoordgolf bij de Marokkaanse politie. Slechts twee dagen na de zelfmoord van een politieagent in Casablanca, heeft een ander agent zelfmoord gepleegd met zijn dienstwapen in een commissariaat te Larache.


Zelfmoord politieagent Casablanca (16 juli 2012)

Zelfmoord politieagent Casablanca

Een politieagent uit Anfa in Casablanca, heeft zaterdagmorgen met zijn dienstwapen zelfmoord gepleegd in zijn woning in de wijk Hay Hassani.


Incidenten Laayoune: Antena 3 veroordeeld (13 juli 2012)

Incidenten Laayoune: Antena 3 veroordeeld

Antena 3 werd veroordeeld door het Gerecht van eerste aanleg in Brussel, 215.000 euro te betalen aan een Marokkaanse familie, voor het gebruik van een foto van hun vermoorde familie. De Spaanse tv-zender had de foto gebruikt om de repressie van de Marokkaanse autoriteiten te illustreren in de Gdim Izik kamp in Laayoune in 2010.


Twaalf politieagenten vervolgd in drugszaak Mohammedia (10 juli 2012)

Twaalf politieagenten vervolgd in drugszaak Mohammedia

Twaalf politieagenten uit Mohammedia zijn maandag voor het Hof van Beroep van Casablanca verschenen. Allen werden aangehaald door een bekende drugshandelaar die vorige week woensdag is opgepakt.


Zelfverbranding vrouw op commissariaat Nador (10 juli 2012)

Zelfverbranding vrouw op commissariaat Nador

Een 26-jarige vrouw heeft zichzelf in brand gestoken binnen een politiebureau van Nador. Zij deed dit omdat er geen aandacht was gegeven aan een klacht dat ze had neergelegd tegen haar echtgenoot.


Marokkaanse politie pakt 312 mensen op in Tetouan (1 juli 2012)

Marokkaanse politie pakt 312 mensen op in Tetouan

De Marokkaanse politie heeft in 48 uur tijd, van 22 tot 24 juni, 312 mensen opgepakt in Tetouan die worden verdacht van diverse misdrijven, meldt persagentschap MAP.


Bende valse politieagenten opgedoekt in Marokko (23 juni 2012)

Bende valse politieagenten opgedoekt in Marokko

De Marokkaanse politie heeft donderdag een bende opgedoekt waarvan de leden zich voordeden als politieagenten om diefstallen te plegen.


Politie onderdrukt demonstratie Larache (20 juni 2012)

Politie onderdrukt demonstratie Larache

Gewelddadige gevechten tussen politie en bewoners van het dorpje Chlihate op 10 km van Larache, zouden 400 gewonden hebben gemaakt, waaronder 300 leden van de rechtshandhaving.


1 | ... | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | ... | 23