Zoeken

Danira Boukhriss presenteert ’De repair shop’

31 augustus 2022 - 15:00 - Cultuur

©

In het nieuwe Eén-programma ’De repair shop’ krijgt presentatrice Danira Boukhriss Terkessidis voorwerpen binnen die versleten of beschadigd zijn, maar een grote emotionele waarde hebben voor de eigenaars.

De 32-jarige Danira Boukhriss Terkessidis staat in voor de presentatie van het nieuwe televisieprogramma ’De repair shop’. Daarin brengen mensen oude voorwerpen mee waar ze veel emotionele waarde aan hechten, schrijft Het Nieuwsblad.

Lees ook: Amir Bachrouri droomt van Danira Boukhriss als joggingpartner

De items worden door gepassioneerde vakmensen gerestaureerd in het atelier in Bokrijk, waar Danira ook de verhalen achter de objecten probeert te achterhalen. "Ik voelde elke keer weer verwondering bij de prachtige voorwerpen, maar nog meer bij de ontroerende persoonlijke verhalen die mensen aan ons en ’De repair shop’ hebben toevertrouwd. En bewondering voor de vakkennis en empathie van onze repairders. Het was ongelooflijk om te zien hoe de restauratie van een voorwerp zoveel impact kan hebben en zo’n verschil kan maken in mensen hun leven. Het was een eer om dit vanop de eerste rij te mogen meemaken."

Lees ook: Presentatrice Danira Boukhriss opnieuw vrijgezel

De makers willen met het programma het thema duurzaamheid in de kijker zetten. Dit doen ze ook door hun keuze om ’De repair shop’ helemaal op groene stroom te produceren. In plaats van de gebruikelijke dieselgenerator, werkte het team uitsluitend op hernieuwbare energie door gebruik te maken van een solar generator en zonnepanelen.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team