Zoeken

Stefan Leko wil Badr Hari scalperen in Dubai

24 mei 2014 - 12:13 - Sport

©

Wereldkampioen Stefan ’Blitz’ Leko belooft dat hij geen genade zal hebben met Badr Hari. De twee kickbokser vechten mogelijk tijdens de Global Fighting Championship in Dubai op 29 mei.

Leko en Hari vochten eerder twee keer tegen elkaar. De Kroatisch-Duitse vechtsporter sloeg Hari in 2005 knock-out. Maar zes maand later nam Hari wraak door Leko met een achterwaartse trap op zijn beurt knock-out te slagen.

"De beste verdediging is de aanval. Daar heb ik altijd in geloofd. Ik heb een fout gemaakt in mijn tweede gevecht tegen Badr, maar dat gebeurt niet meer. Deze keer gaat het om zijn jongheid tegen mijn ervaring", verklaarde Leko aan Gulfnews.

"Ik denk dat ik de beste ben en ik zal het aanstaande donderdag bewijzen. Ik trainde hard en ben klaar om tegen Hari te vechten. Het is nu of nooit. Het zal een knock-out zijn."

Leko, 39, is de huidige wereldkampioen WKA kickboksen superzwaargewicht. Hij is ook de voormalig wereldkampioen Muay Thai zwaargewicht en wereldkampioen superzwaargewicht kickboksen.

Badr Hari vecht op 29 mei zijn eerste wedstrijd tegen Stefan Leko. Aan de andere kant vecht Peter Graham. tegen Arnold Oborotov. De winnaars van beide gevechten zullen het dezelfde avond tegen elkaar opnemen.

Bladna.nl