Zoeken

Badr Hari in gevangenis

28 juli 2012 - 14:45 - Sport

©

Badr Hari is woensdag gearresteerd voor zijn vermeende betrokkenheid bij een vechtpartij in Amsterdam. De Marokkaanse bokser wordt minstens 14 dagen in bewaring gehouden.

Hari had zich woensdag zelf bij de politie gemeld voor verhoor, waarna hij werd vastgehouden. Hij wordt verdacht van poging tot doodslag in vereniging, zware mishandeling en openlijke geweldpleging

Badr Hari wordt ervan beschuldigd de Nederlandse zakenman Koen Everink begin juli in Amsterdam zwaar te hebben mishandeld. Een tweede verdachte werd vorige week aangehouden op de luchthaven van Eindhoven.

Deze nieuwe zaak heeft Jeroen van den Berg, mede-eigenaar van een nachtclub in Amsterdam, aangemoedigd om ook klacht in te dienen tegen Badr Hari. De Nederlandse Marokkaan zou hem vorig jaar ook hebben mishandeld.

Badr Hari was in 2010 al betrokken geweest bij de mishandeling van een portier in Amsterdam. De bokser was gevlucht naar Marokko alvorens terug te keren naar Nederland en zich bij de politie aan te geven. Het slachtoffer had uiteindelijk zijn klacht ingetrokken.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team