Zoeken

Atlas Leeuwen: geruchten over volgende team

30 oktober 2021 - 12:40 - Sport

©

Enkele dagen voor de traditionele persconferentie waarop Vahid Halilhodzic de lijst van spelers voor de volgende bijeenkomst van de Atlas Leeuwen zal onthullen, gaan er geruchten rond over mogelijke wissels in de ploeg die deelnam aan de laatste drie wedstrijden van Marokko in de WK-kwalificatiereeks.

Marokko is na de laatste zege zeker van de groepswinst en moet in maart 2 play off-wedstrijden spelen tegen een winnaar uit een andere groep. Er zullen vijf play-off wedstrijden zijn, elk met één return match, en de vijf play-off winnaars zullen zich uiteindelijk kwalificeren voor het Wereldkampioenschap voetbal in 2022 in Qatar.

Lees ook: Vahid Halilhodzic verandert aanpak Marokkaanse spelers

Vahid Halilhodzic wil de komende twee wedstrijden winnen om gelijk te blijven of te stijgen op de FIFA ranglijst. Om dit te bereiken zou de bondscoach overwegen om de spelers te behouden die goed presteerden tegen Guinee-Bissau, Guinee Conaky en Soedan, meldt het dagblad Al Akhbar.

Lees ook: Vahid Halilhodzic wil Marokko kwalificeren voor WK

De Frans-Bosnische coach wil blijven winnen om deel uit te maken van de eerste vijf Afrikaanse landen op de FIFA-ranglijst, die niet tegen elkaar mogen spelen in de play-offs. Ook mikt coach Vahid op een goede FIFA-ranking, om zo de tweede etappe van de beslissende dubbele confrontatie van de play-offs te mogen ontvangen.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team