Zoeken

Vermiste Rania Harrach teruggevonden in België

6 december 2022 - 10:00 - Wereld

©

Afgelopen weekend werd in België een grote mobilisatie op touw gezet om Rania Harrach te vinden, een meisje van 18 jaar uit Sprimont dat sinds donderdag geen teken van leven meer had gegeven. Sinds zondag is ze weer thuis.

Rania Harrach, een 18-jarig meisje uit Sprimont in de Belgische provincie Luik, was sinds 1 december niet meer gezien. Haar familie plaatste een opsporingsbericht op sociale media: "Rania zou naar haar stage in Beaufays gaan, maar ze is daar nooit aangekomen. Ze is voor het laatst gezien in de ochtend van 1 december in Chênée. Haar telefoon staat sinds 1 december om 20.00 uit".

Lees ook: Hicham (2) al 14 dagen vermist in Taza

Zondag lanceerde ook de federale politie een opsporingsbericht met de boodschap dat Rania Harrach "haar woning in Sprimont had verlaten en in de bus van lijn 65 was gestapt in de richting van Chênée". Om 14.15 uur nam de jonge vrouw aan het viaduct van Bois-de-Breux de bus van lijn 10 richting Romsée. Ze stapte om 14.20 uur uit in Beyne-Heusay bij het buurthuis. Sindsdien was er geen teken meer van leven, schrijft La Dernière Heure.

Lees ook: In Tanger vermist meisje bij Instagram-vriendje teruggevonden

Op bevel van de burgemeester van Sprimont is er zaterdag in de regio een zoekactie gestart. Een met warmtebeeldcamera’s uitgeruste helikopter van de federale politie werd ook ingezet. Maar de zoektocht leverde niets op. Gelukkig kwam zondagmiddag toch goed nieuws. De federale politie meldde dat Rania Harrach "in goede gezondheid is aangetroffen".

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team