Zoeken

Marokkanen hebben slecht seksleven door Smartphone

14 december 2019 - 13:50 - Marokko

©

Ruim 60 procent volwassen Marokkanen hebben seksuele problemen vanwege het gebruik van hun mobiele telefoon in bed. Dat blijkt uit een nieuw onderzoek van het Sjeik Khalifa Bin Zayed ziekenhuis in Casablanca.

Assabah bericht dat de eerste resultaten van het onderzoek donderdag werden vrijgegeven tijdens een persconferentie in de Marokkaanse metropool. Het blad kreeg als eerste de informatie van de dienst seksuele gezondheid van het ziekenhuis.

Het onderzoek werd op een steekproef van 600 jonge volwassenen uitgevoerd. 60 procent bevestigde dat het gebruik van hun mobiele telefoon in bed een rem is voor hun seksualiteit. 50 procent stelt zelfs "niet op hun gemak" te zijn door de plaats die smartphones in hun leven hebben.

Volgens het onderzoek zijn vooral mannen tussen 20 en 45 jaar getroffen. 60 procent van deze groep stelt slechter in bed te presteren door hun mobiele telefoon.

Ook toont het onderzoek aan dat 16 procent Marokkaanse mannen last hebben van voortijdige ejaculatie en 20 procent vrouwen pijn hebben in het begin van een seksuele relatie.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2020 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team