Zoeken

Actualiteit over : Marokkanen in het buitenland

39-jarige verdachte opgepakt voor moord op Yassine in Best

De politie heeft een 39-jarige man uit Eindhoven gearresteerd voor de moord op Yassine Majiti. De Nederlandse Marokkaan werd vorige week in Best doodgeschoten.

Marokkaan op nippertje van zelfmoord gered in Bolivia (video)

Een man van Marokkaanse afkomst heeft in Bolivia zelfmoord proberen plegen door van het terras van een huis naar beneden te springen. Hij werd net op tijd door de hulpdiensten gered.

Supporter Marokko verliest rijbewijs na rijden met mensen op dak auto

Een fan van de Atlas Leeuwen heeft na de kwalificatie van het elftal voor het WK-2018 zijn rijbewijs verloren vanwege gevaarlijk rijden.

Marokkaan krijgt levenslang voor moord op vrouw en drie kinderen in Frankrijk

Abdelkarim El Kadaoui werd eerder deze week door de Franse justitie schuldig bevonden van de moord van zijn vrouw en haar drie kinderen. Hij werd tot levenslang veroordeeld.

Marokkaan die ruzie wilde sussen doodgeschoten in Best

De man die zondagavond in het Nederlandse Best werd doodgeschoten heet Yassine Majiti. De 33-jarige Marokkaanse Bosschenaar probeerde volgens een vriend een einde te maken aan een ruzie.

Jonge Imane (14) overleden door medische fouten in België

Imane Jellal is het slachtoffer geworden van een medische fout in België. Het 14-jarig meisje overleed omdat de dokters dachten dat ze "komedie speelde".

Ajouad El Miloudi beschuldigt vlogger Youness Ouaali van afpersing

Ajouad El Miloudi beschuldigt de Marokkaanse vlogger Youness Ouaali van afpersing. De Kaaskop of Mocro-presentator heeft aangifte gedaan.

Marokkaan pleegt zelfmoord met vier kinderen uit wanhoop in Italië

Een Marokkaanse man en zijn vier kinderen zijn afgelopen vrijdag bij een woningbrand in de Italiaanse stad Como op 35 kilometers van Milaan omgekomen.

OCMW Antwerpen gaat buitenlandse aanvragers sociale woning laten screenen

Het OCMW van Antwerpen heeft besloten om buitenlandse aanvragers van sociale huurwoningen door een privé-onderzoeksbedrijf te laten screenen om na te gaan of ze geen eigendommen en/of inkomsten hebben in hun land van herkomst.

Helft Europese moslims open voor huwelijk met partner met ander geloof

Het Bureau van de Europese Unie voor de grondrechten heeft een nieuw onderzoek gepubliceerd over de banden van Europese moslims met het land waarin ze leven.

0 10 20 30 40 50 60 70 80 90 100 110 120 130 ... 520

  • Marokko
  • Wereld
  • Economie
  • Sport
  • Gemeenschap
  • Bladna.nl

    Bladna.nl - 2017 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team