Zoeken

Touriya Haoud en Greg Vaughan weer samen

6 juni 2015 - 20:30 - Cultuur

©

Touriya Haoud en Greg Vaughan zijn weer samen. De twee kondigden ruim een jaar geleden aan dat ze gingen scheiden. Samen hebben ze drie zonen.

De Nederlandse presentatrice, mannequin en actrice van Marokkaanse afkomst plaatste vrijdag op Instagram een foto waarop ze haar man kust. Bij de foto schreef Touriya "Soms moet je iemand laten gaan om erachter te komen wat er altijd had moeten zijn".

Greg Vaughan bevestigde de verzoening. "Mijn volwassen leven begon met een huwelijk en ouderschap gaf me kracht. Ik deed je een gelofte als je man, net als jij als mijn vrouw. Ik zal nooit van jouw zijde wijken terwijl we verder klimmen naar de hoogste toppen. Ik zal je nooit verlaten. Dank voor de afgelopen negen jaar. Onze drie jongens zullen trots en met een glimlach zeggen dat ze van papa en mama houden."

Touriya Haoud trouwde in 2006 met de Amerikaanse acteur en ging met hem in Los Angeles wonen. Samen hebben ze drie kinderen. Touriya Haoud werd als actrice bekend dankzij haar rol in de Nederlandse komedie Shouf Shouf Habibi.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team