Zoeken

Tajine met kip en pompoen

Tajine met kip en pompoen
Ingrediënten

 3 aardappelen
 3 wortels
 een handvol olijven
 1 kleine pompoen
 1 geconfijte citroen
 1 kip
 Tajine kruiden

Kook de aardappelen en wortels. Snij de kip in vieren, braad deze met de tajinekruiden. Voeg water en zout toe van zodra de kip mooi bruin gekleurd is.

Snijd de pompoen in grove stukken en laat hem een tiental minuten koken (afzonderlijk in een beetje water).

Leg de kip in de tajineschotel, doe er de wortels, de aardappelen en de pompoen bij. Voeg er wat olijven, de geconfijte citroen en de jus van de kip aan toe en breng op smaak met zout en peper indien nodig.

  • Gepubliceerd op:
  • Auteur :
  • Kooktijd : 80 min
Marokkaanse recepten
Meer recepten
Ch'hiwat Bladi

Bladna.nl