Zoeken

Slachtoffer Badr Hari trekt klacht in

24 mei 2016 - 17:30 - Sport

©

Nieuwe wending in de zaak van Badr Hari en een ober uit Marrakech. Beide partijen hebben een schikking getroffen. De klacht werd ingetrokken.

Het slachtoffer, een ober van de club So Lounge in Marrakech, heeft zijn klacht ingetrokken volgens Karim Boualam, advocaat van Badr Hari in deze zaak.

« Het slachtoffer heeft rekening gehouden met de status van Badr Hari en wenst zijn imago niet aan te tasten », aldus de raadsman. Het slachtoffer zou een financiële compensatie hebben gevraagd maar Boualam wenst zich daar niet over uit te spreken.

Badr Hari moest vandaag voor de rechter in Marrakech verschijnen. Het slachtoffer diende echter vroeg ’s morgens een document in bij de rechtbank waarbij hij zijn wens meedeelde om zijn klacht in te trekken.

Het slachtoffer was enkele weken geleden door Badr Hari in de club waar hij werkte mishandeld. Hij kreeg als gevolg 20 dagen werkongeschiktheid en deed aangifte van mishandeling. Hari riskeerde tot één jaar gevangenisstraf. Omdat de klacht werd ingetrokken zal hij naar verwachting enkel tot een boete worden veroordeeld of, in het ergste geval, een voorwaardelijke gevangenisstraf. De rechter zal op 31 mei zijn besluit bekend maken.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team