Zoeken

Samsung Galaxy Note 7 verboden op vluchten Royal Air Maroc

14 september 2016 - 22:00 - Marokko

©

Samsung Galaxy Note 7 smartphones zijn vanaf nu verboden op vluchten van Royal Air Maroc. Het besluit volgt op de melding van meerdere ontploffingen van batterijen.

« Naar aanleiding van de recente incidenten en de bezorgdheid van Samsung over de Galaxy Note 7 en de aanbevelingen van de FAA (Federal Aviation Administration), informeert Royal Air Maroc zijn passagiers dat het verboden is om deze toestellen aan boord aan te zetten of op te laden. De telefoons worden ook niet meer aanvaard in ruimbagage, dit om de veiligheid van de passagiers en het vliegtuig te garanderen. », aldus de Marokkaanse luchtvaartmaatschappij in een verklaring.

Een groot aantal luchtvaartmaatschappijen hebben net zoals Royal Air Maroc besloten de Samsung Galaxy Note 7 op hun toestellen te verbieden. De Amerikaanse Consumer Product Safety Commission raadt zelfs aan deze smartphone helemaal niet te gebruiken.

Samsung heeft het probleem bevestigd en heeft 2,5 miljoen Galaxy Note 7-toestellen teruggeroepen om ze om te ruilen of terug te betalen.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team