Zoeken

Saad Lamjarred : « Sorry! »

17 april 2017 - 16:30 - Cultuur

©

Saad Lamjarred werd afgelopen vrijdag voorwaardelijk vrijgelaten door de Franse justitie. De Marokkaanse zanger heeft op internet een bericht gepubliceerd voor zijn fans.

In zijn bericht op Facebook biedt de bekende zanger zijn excuses aan aan zijn familie, vrienden en fans. “De vreugde die ik voel omdat ik mijn ouders, mijn familie, mijn vrienden en mijn trouwe publiek die me sinds het begin heeft gesteund, mag terugvinden is onbeschrijfelijk. Ik vraag jullie sorry voor de moeilijke momenten die jullie door mij hebben moeten verduren.”

Saad Lamjarred heeft ook alle celebrity’s bedankt die hem hun steun hebben betuigd tijdens zijn verblijf in de gevangenis. “Ik bedank mijn zusters en broers artiesten die er voor mij en mijn familie waren in de moeilijke momenten.”

De zanger werd in oktober vorig jaar gearresteerd en gevangen genomen op verdenking van verkrachting en geweld. Hij riskeert 10 jaar gevangenisstraf. Hij werd donderdag vrijgelaten maar mag Frankrijk niet verlaten. Hij kreeg een enkelband en zijn paspoort werd geconfisqueerd.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team