Resultaat wedstrijd Marokko - Centraal Afrika 0-0

4 september 2011 - 18:17 - Sport

©

Marokko en Centraal-Afrika hebben vanmiddag in Bangui gespeeld voor de vijfde kwalificatieronde van de ACN-2012. De wedstrijd die eindigde op een gelijkspel 0-0, werd gespeeld in zeer moeilijke klimatologische omstandigheden.

Marokko heeft meerdere kansen gemist waaronder een doelpunt van Youssef El Arabi in het begin van de tweede helft die werd geweigerd door de scheidsrechter.

De laatste twintig minuten heeft Eric Gerets een agressiever spel geprobeerd en Mounir El Hamdaoui op het veld geroepen, een tactiek dat helaas niets heeft opgebracht.

De volgende wedstrijden van de Atlas Leeuwen voor de kwalificaties van de Afrika Cup 2012 zijn gepland op 7 oktober e.k. tegen Tanzania en op 1 juni 2012 tegen Gambia.