Zoeken

Premier Benkirane versiert journaliste en vervolgt met liefdesverklaring aan zijn vrouw

27 maart 2015 - 16:12 - Marokko

©

Premier Abdelilah Benkirane heeft eerder deze week in Casablanca de award ceremonie ’Tamayuz voor Marokkaanse vrouwen’ voorgezeten. Hij uitte met veel enthousiasme zijn bewondering voor gastvrouw Nouhad Senhaji.

De presentatrice van Ilayki op Al Aoula, verrast door de spontaneïteit van Benkirane, herinnerde hem eraan dat zijn vrouw aanwezig was. Het antwoord van Benkirane liet niet op zich wachten:

"En? Gaan we de werkelijkheid veranderen omdat Mevrouw aanwezig is? Hield ik niet van haar schoonheid dan had ik haar niet als vrouw gekozen. Ik en mijn vrouw leven een vreemd verhaal. Ik heb het gevoel dat mijn vrouw de enige vrouw in de wereld is. Als je me niet gelooft mag je het haar vragen, ik zeg het haar al zo lang."

Abdelilah Benkirane vertelt vaak anekdotes over zijn huwelijk. Onlangs vertelde hij nog met veel humor dat zijn vrouw altijd in zijn zakken naar geld zocht en zijn sms’en las.

De Marokkaanse Premier geeft een heel positief beeld van zijn huwelijk, maar wordt toch vaak als ouderwets beschouwd door feministische bewegingen.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team