Zoeken

Oude vrouw verkracht in Marokkaanse Ouezzane

26 februari 2015 - 21:02 - Marokko

©

Het Marokkaanse Ouezzane wordt opgeschud door een gruwelijke verkrachtingszaak. Chrifa El Ouazzania werd een tiental dagen geleden verkracht. De dader is nog op de vlucht.

Al Akhbar vertelt hoe de oude vrouw op 16 februari midden in de nacht door een man uit haar dorpje werd verkracht. Hij drong haar huis met geweld binnen en misbruikte haar. Toen zij zich verzette werd ze hevig mishandeld. ’S morgens vroeg vonden dorpelingen de oude vrouw in een treurige staat en brachten haar naar het ziekenhuis. De dokter schreef haar 21 dagen rust voor.

Na het medisch onderzoek stapte de oude vrouw naar de politie om aangifte te doen tegen haar verkrachter. Iedereen kent de man in het dorpje. Hij had enkele dagen voor de verkrachting al voor consternatie gezorgd door zich bijna naakt aan een andere vrouw te tonen.

Betreurenswaardig is dat de politie geen onderzoek heeft gestart en de zaak niet serieus neemt. Erger nog, toen de krant de baas van de Koninklijke gendarmerie vragen stelde over de verkrachting van Chrifa El Ouazzania, bleek hij van niets op de hoogte te zijn.

Hopelijk krijgt de zaak nu genoeg media-aandacht om Chrifa El Ouazzania gerechtigheid te helpen behalen. Inshallah!

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team