Zoeken

Ontmoeting op Facebook eindigt in groepsverkrachting in Casablanca

8 september 2014 - 19:38 - Marokko

©

Drie mensen zijn zaterdag in Casablanca door de politie gearresteerd voor hun vermeende deelname aan de groepsverkrachting van een 16-jarig meisje in de wijk Hay Hassani.

Het meisje en één van de verdachten, een iets oudere jongen, maakten kennis op Facebook. Een virtuele relatie volgde daarop waarna de twee tortelduifjes besloten om elkaar in het echt te ontmoeten.

Hun ontmoeting verliep echter niet zoals gepland. Het meisje werd meegesleurd naar een garage in Hay Hassani, waar ze door haar Facebook-vriendje werd verkracht met de medeplichtigheid van de bewaker van het gebouw.

De lijdensweg van het slachtoffer is nog niet gedaan. Een vriend van haar "geliefde" verkracht haar op zijn beurt waarna ze aan de bewaker wordt "geschonken". Maar het meisje weet te ontsnappen en waarschuwt haar vader.

De vader deed dezelfde dag aangifte van de groepsverkrachting. De drie vermeende daders werden in een recordtijd teruggevonden en gearresteerd dankzij hun berichten op Facebook. Zij verschenen maandag voor de rechter voor "groepsverkrachting van een minderjarige".

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team