Nador

Nador

Hierna een selectie van artikelen over Nador


Sancties na koninklijke woede vastgoedschandaal Al Hoceima (27 augustus 2014)

Sancties na koninklijke woede vastgoedschandaal Al Hoceima

Zaterdag reageerde een woedende Koning Mohammed VI op een vastgoedschandaal in Al Hoceima en beval een onderzoek. De ministeries van Binnenlandse Zaken en Financiën werden gedwongen om de vele klachten van gedupeerde Marokkanen in het buitenland te behandelen. Vastgoedgroep CGI, filiaal van de CDG bank, wordt van grootschalige bouwfouten beschuldigd.


Koning Mohammed VI komt op voor gedupeerde wereld-Marokkanen in Al Hoceima (24 augustus 2014)

Koning Mohammed VI komt op voor gedupeerde wereld-Marokkanen in Al Hoceima

Koning Mohammed VI bevindt zich momenteel in de Rif-regio in het noorden van Marokko, waar hij een onderzoek heeft bevolen naar een vastgoedproject in Al Hoceima. De Koning zou lucht hebben gekregen van een grootschalige fraude waarvan de slachtoffers in het buitenland - én voornamelijk in Nederland - gevestigde Marokkanen zijn.


Passagiers weigeren op Royal Air Maroc vlucht met Swiftair toestel te stappen (20 augustus 2014)

Passagiers weigeren op Royal Air Maroc vlucht met Swiftair toestel te stappen

De crash van een toestel van Swiftair tijdens een vlucht tussen Burkina Faso en Algerije, heeft nog steeds gevolgen voor Royal Air Maroc. Dinsdagmorgen om 08:45 weigerden passagiers op een vlucht van Casablanca naar Brussel te stappen, omdat de Marokkaanse vliegmaatschappij een toestel van Swiftair had gecharterd.


Marokko waarschuwt Spanje na terugkeer 3000 strijders (14 augustus 2014)

Marokko waarschuwt Spanje na terugkeer 3000 strijders

Marokkaanse veiligheidsdiensten hebben de Spaanse autoriteiten gewaarschuwd voor de terugkeer van 3000 Marokkaanse strijders uit Syrië en Irak. Deze vechters zijn in staat om zowel aanslagen te plegen in Marokko als in Spanje.


Twintig gewonden bij rellen tussen migranten in Nador (10 juli 2014)

Twintig gewonden bij rellen tussen migranten in Nador

Zeker twintig mensen raakten op zondag gewond bij gewelddadige confrontaties tussen migranten uit sub-Sahara Afrika. De incidenten vonden plaats in de regio van Nador, nabij de Spaanse enclave Melilla.


Nador krijgt nieuwe winkelcentrum na brand (5 juli 2014)

Nador krijgt nieuwe winkelcentrum na brand

In Nador zal een nieuw winkelcentrum worden gebouwd na de brand die vorige week de grootste mall van de stad heeft vernield. De regering zal de bouw van het nieuwe centrum gedeeltelijk financieren maar zal geen enkele vergoeding toekennen aan de winkeleigenaars wiens goederen in rook zijn opgegaan.


Al Hoceima en Nador steeds populairder bij toeristen en beleggers (29 juni 2014)

Al Hoceima en Nador steeds populairder bij toeristen en beleggers

De Rif-regio, lang verwaarloosd, trekt de laatste jaren steeds meer toeristen, maar ook beleggers aan. CDG behoort daartoe. Via haar vastgoedfiliaal CGI heeft de bank verschillende projecten in Al Hoceima en Nador opgezet.


Grote winkelcentrum Nador verwoest door brand (26 juni 2014)

Grote winkelcentrum Nador verwoest door brand

Woensdagmorgen werd de noord-Marokkaanse stad Nador verrast door een gigantische brand in één van de meest bezochte winkelcentra.


Marokko wil zes nieuwe jachthavens, ook in Nador en Al Hoceima (30 mei 2014)

Marokko wil zes nieuwe jachthavens, ook in Nador en Al Hoceima

Marokko bestudeert de mogelijkheid om zes jachthavens te bouwen aan de Middellandse Zeekust, in de provincies van Nador, Al Hoceima en Tanger. Het aantal jachthavens in het land zou hiermee verdubbelen.


Franse politica verkracht in Nador (24 mei 2014)

Franse politica verkracht in Nador

Een 45-jarige Franse politica is door een Marokkaanse man verkracht in Ras El Ma, provincie Nador. Zij deed aangifte van de verkrachting alvorens naar Frankrijk terug te keren.


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | ... | 15