Nador

Nador

Hierna een selectie van artikelen over Nador


Jetairfly vliegt van Eindhoven naar Nador en Tanger (26 oktober 2014)

Jetairfly vliegt van Eindhoven naar Nador en Tanger

Jetairfly start in de komende maanden met nieuwe lijnvluchten vanaf Eindhoven in Nederland naar Nador en Tanger in Marokko.


Miljoenenfraude in bank Nador (7 oktober 2014)

Miljoenenfraude in bank Nador

In de noord-Marokkaanse stad Midar, nabij Nador, zijn een bankdirecteur, zijn medewerker en een bankbewaker gearresteerd . De drie zouden samen ruim 12 miljoen dirham hebben verduisterd.


Bouw nieuwe haven Nador West Med binnenkort van start (30 september 2014)

Bouw nieuwe haven Nador West Med binnenkort van start

Nog voor het einde van het jaar gaat de bouw van de nieuwe haven van de noord-Marokkaanse stad Nador van start. Volgens La Vie Eco gaat de havenautoriteit in de komende weken aanbestedingen uitschrijven voor de bouw van Nador West Med.


Marokko voert Engels en Spaans bachelorexamen in (25 september 2014)

Marokko voert Engels en Spaans bachelorexamen in

Marokkaanse minister van Onderwijs Rachid Belmokhtar heeft dinsdag de invoer van het Engels en Spaans baccalaureaat voor dit jaar aangekondigd.


Politie Nador pakt man die marktkoopman in brand stak (20 september 2014)

Politie Nador pakt man die marktkoopman in brand stak

Een jongeman die afgelopen zondag een marktkoopman in brand stak in de wijk Hay Mohammedi in Casablanca, is in Nador gearresteerd.


Sancties na koninklijke woede vastgoedschandaal Al Hoceima (27 augustus 2014)

Sancties na koninklijke woede vastgoedschandaal Al Hoceima

Zaterdag reageerde een woedende Koning Mohammed VI op een vastgoedschandaal in Al Hoceima en beval een onderzoek. De ministeries van Binnenlandse Zaken en Financiën werden gedwongen om de vele klachten van gedupeerde Marokkanen in het buitenland te behandelen. Vastgoedgroep CGI, filiaal van de CDG bank, wordt van grootschalige bouwfouten beschuldigd.


Koning Mohammed VI komt op voor gedupeerde wereld-Marokkanen in Al Hoceima (24 augustus 2014)

Koning Mohammed VI komt op voor gedupeerde wereld-Marokkanen in Al Hoceima

Koning Mohammed VI bevindt zich momenteel in de Rif-regio in het noorden van Marokko, waar hij een onderzoek heeft bevolen naar een vastgoedproject in Al Hoceima. De Koning zou lucht hebben gekregen van een grootschalige fraude waarvan de slachtoffers in het buitenland - én voornamelijk in Nederland - gevestigde Marokkanen zijn.


Passagiers weigeren op Royal Air Maroc vlucht met Swiftair toestel te stappen (20 augustus 2014)

Passagiers weigeren op Royal Air Maroc vlucht met Swiftair toestel te stappen

De crash van een toestel van Swiftair tijdens een vlucht tussen Burkina Faso en Algerije, heeft nog steeds gevolgen voor Royal Air Maroc. Dinsdagmorgen om 08:45 weigerden passagiers op een vlucht van Casablanca naar Brussel te stappen, omdat de Marokkaanse vliegmaatschappij een toestel van Swiftair had gecharterd.


Marokko waarschuwt Spanje na terugkeer 3000 strijders (14 augustus 2014)

Marokko waarschuwt Spanje na terugkeer 3000 strijders

Marokkaanse veiligheidsdiensten hebben de Spaanse autoriteiten gewaarschuwd voor de terugkeer van 3000 Marokkaanse strijders uit Syrië en Irak. Deze vechters zijn in staat om zowel aanslagen te plegen in Marokko als in Spanje.


Twintig gewonden bij rellen tussen migranten in Nador (10 juli 2014)

Twintig gewonden bij rellen tussen migranten in Nador

Zeker twintig mensen raakten op zondag gewond bij gewelddadige confrontaties tussen migranten uit sub-Sahara Afrika. De incidenten vonden plaats in de regio van Nador, nabij de Spaanse enclave Melilla.


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | ... | 15