Zoeken

Ontdek de 10 mooiste riads van Essaouira

1 mei 2015 - 22:30 - Marokko

©

The Guardian heeft een lijst gepubliceerd van tien beste riads en hotels in Essaouira, in het zuiden van Marokko. De Britse krant omschrijft de Marokkaanse badplaats als een plek vol charme met oude stadswallen, de beste zeevruchten en een bohemien sfeer.

Dar Liouba wordt door de krant aangewezen als dé ideale plek om een ​​vakantie door te brengen. Deze ruime riad ligt in het hartje van de oude stad, heeft acht kamers en een indrukwekkend terras met panoramisch uitzicht op de medina. En dit alles tegen een redelijke prijs, 49 euro per nacht.

Op de tweede plaats volgt Dar Sirenes, een riad die traditie en moderniteit perfect combineert. Deze riad werd volledig heringericht door de Italiaanse architect Edoardo Miotti en biedt kookworkshops, paardrijden of surfactiviteiten aan. Prijs: 70 euro per nacht.

Riad Malaika, gelegen in een rustig straatje van de Medina, bezet de derde plaats. Deze 300-jaar oude riad behoort tot een Frans koppel en biedt tien prachtig ingerichte kamers, met antieke meubels en betegelde badkamers, voor 69 euro per nacht.

Top 10 mooiste riads van Essaouira

1- Dar Liouba
2- Dar les Sirènes
3- Riad Malaika
4- Jack’s Bohemian Suites
5- Riad du Figuier
6- Riad Dar Maya
7- Riad Dar Afram
8- Dar Adul
9- Madada Mogador
10 - Le Douar des Arganiers

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team