Zoeken

Moeder kleine Imran vraagt aan Koning Mohammed VI doodstraf voor pedofielen

16 maart 2016 - 19:30 - Marokko

©

De moeder van de 4-jarige Imran heeft een petitie gestart waarin aan Koning Mohammed VI wordt gevraagd om pedofielen te laten executeren.

Imran werd enkele dagen geleden door een 16-jarige dakloze verkracht en voor dood achtergelaten in Casablanca. De jongen lag in coma onder een hoop puin toen hij werd gevonden.

"Ik wil dat elke pedofiel die een kleine engel misbruikt als voorbeeld ter dood wordt veroordeeld", schrijft Ghita, de moeder van Imran bij de petitie op de website Avaaz. Ze verzamelde reeds 2500 handtekeningen.

Ghita zegt getraumatiseerd te zijn na wat er met haar zoontje gebeurde maar ook omdat dergelijke misbruiken op kinderen zich blijven herhalen. "Ik voel me niet meer veilig in mijn land. Ik ben bang voor mijn zoon en voor alle kinderen."

In Marokko wordt al jaren strengere straffen gevraagd voor pedofielen, maar nog nooit werd de doodstraf geëist. Kinderverenigingen pleiten voornamelijk voor strengere gevangenisstraffen voor pedofielen, die soms al na enkele maanden terug vrij komen.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team