Zoeken

Mini pastilla’s met sausijsjes

Mini pastilla’s met sausijsjes
Ingrediënten

 250 g sausijsjes
 250 g pastilladeeg klein formaat
 60 g gesmolten boter
 Zwarte olijven

Haal het vlees uit de sausijsjes en doe het in een kom.

Snijd de pastilladeegvellen in fijne reepjes. Dompel de reepjes in 40 gram gesmolten boter en maak de reepjes deeg daarna los van elkaar. Bewaar de rest van de boter.

Bedek de bodems van kleine taartvormpjes met de helft van de deegreepjes en vul deze vormpjes met een eetlepel vlees. Bedek de vormpjes met de rest van de deegreepjes en bestrijk met gesmolten boter.

Bak de pastilla’s gedurende 30 minuten in een voorverwarmde oven op 180°C.

Garneer de mini pastilla’s met een zwarte olijf en dien warm op.

  • Gepubliceerd op:
  • Auteur :
  • Kooktijd : 45 min
Marokkaanse recepten
Meer recepten
Ch'hiwat Bladi

Bladna.nl