Zoeken

Marokkaanse astroloog voorspelt oorlogen in Egypte

28 juni 2014 - 22:31 - Marokko

©

Marokkaanse astroloog Abdelaziz El Khattabi voorspelt dat Egypte binnenkort in oorlog zal zijn met zijn buren. Onder het bewind van Abdel Fattah Al Sissi zal Egypte in conflict treden met Irak, Libië en Ethiopië.

El Khattabi, ook wel de Marokkaanse Nostradamus genoemd, verwacht volgens New Elfagr dat Egypte troepen naar Irak zal sturen om de organisatie Islamitische Staat in Irak en de Levant (ISIL) te bestrijden. In Irak heeft ISIL steeds meer macht en wist onlangs de stad Tal Afar in handen te krijgen.

Egypte zal eveneens oorlog voeren tegen Ethiopië omdat deze weigert de bouw van de Al-Nahda dam te stoppen. De Ethiopische Premier Hailemariam Desalegn beschuldigt Egypte ervan de bouw van de dam te willen verhinderen door de zaak internationaal te maken.

Tot slot zal Egypte volgens de astroloog ook Libië binnenvallen om de gewapende milities onder controle te krijgen. Sinds de val in oktober 2011 van Moammar Kadhafi en zijn 42-jarige dictatuur, wordt Libië namelijk geteisterd door een chaotische overgang en gewelddadige milities.

Abdelaziz El Khattabi is een bekende astroloog in Marokko. Hij heeft een rijke en gevarieerde klantenkring die hem vooral bezoekt met vragen over investeringen, vastgoedprojecten, verkiezingen, enz.

El Khattabi beweert onder meer in december 2010 op Arabische tv-zenders sociale onrusten in de Arabische wereld te hebben aangekondigd. Kort daarop brak de Arabische Lente uit in Tunesië, Egypte, Jemen, ...

Hij voorspelde (naar eigen zeggen) ook vliegtuigcrashes in de Verenigde Staten net voor de aanslagen van 11 september én het ongeval van Lady Diana.

Maar ja, El Khattabi voorspelde bijvoorbeeld ook dat het Marokkaans elftal de finale van de Afrika Cup 2013 zou halen. Marokko werd echter in de eerste ronde al uitgeschakeld.

Bladna.nl