Zoeken

Marokkaan Ilyes El-Ouadouari vermoord in Frankrijk

9 september 2014 - 17:47 - Marokko

©

Ilyes El-Ouadouari, 21-jarige Franse Marokkaan, werd in de vroege ochtend van zondag vermoord in het centrum van de Franse stad Toulouse. Ilyes werd neergestoken door een rivaliserende bende.

Fatima, de moeder van Ilyes, vertelde in een interview met de krant La dépêche dat haar zoon in een hinderlaag was gelokt door een groepje jongeren die hij dezelfde nacht had ontmoet in Toulouse. Volgens haar is de moord op haar zoon het gevolg van een maanden oud geschil tussen de vrienden van Ilyas en diens moordenaars. Oorsprong van het geschil is een gevecht in een nachtclub enkele maanden terug.

"Ilyes had niets te maken met al die verhalen over afrekeningen... Ik heb altijd veel aandacht gehad voor zijn vrienden en ik heb hem heel goed opgevoed. Hij mankeerde niets, het was mijn enige zoon, ze hebben hem gelyncht!", zegt de huilende moeder.

Fatima was zaterdagavond naar Marokko vertrokken. Ze zag haar zoon voor het laatst net voor haar vertrek. Het ziekenhuis belde haar maandag op om haar het verschrikkelijk nieuws te brengen.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team