Zoeken

Marokkaan in België van 230 verkrachtingen verdacht

6 maart 2017 - 12:30 - Wereld

©

Volgens Belgische media gaat het om de “grootste serieverkrachter ooit” in België. En man van Marokkaanse afkomst wordt van maar liefst 230 verkrachtingen verdacht.

Foued K. werd enige tijd terug door de politie gearresteerd. Hij maakte gebruik van ontmoetingswebsites zoals Twoo en Badoo om jonge vrouwen in de val te lokken, hen te beroven en te verkrachten. Volgens de politie handelde hij alleen. Hij sprak met zijn slachtoffers af op parkeerplaatsen of bij hen thuis. Hij drogeerde hen vervolgens door drugs in hun drank te doen.

De politie berichtte eerst over het bestaan van 19 slachtoffers, alvorens dit aantal naar 22 te herzien. De media spreekt echter van 230 slachtoffers, waarschijnlijk zijn “virtuele vriendinnen”.

Volgens DH deed de verdachte zich voor als een Italiaan en gebruikte verschillende namen zoals Rafke, Rafaello of nog Roberto. Op zijn profielen gebruikte hij foto’s van professionele fietsers.

De zaak kwam enkele dagen geleden in de media maar de man zou al vijf maanden geleden zijn gearresteerd. Hij wordt van verkrachting, aanval, mishandeling, diefstal en vertrouwensmisbruik beschuldigd.

Bladna.nl