Zoeken

Loubna Abidar krijgt doodsbedreigingen om rol als prostituee in Much Loved

26 mei 2015 - 23:00 - Cultuur

©

Loubna Abidar wordt met de dood bedreigd voor haar rol in de film Much Loved van Nabil Ayouch. De Marokkaanse actrice maakte dat gisteren bekend.

In een bericht op Facebook schreef de jonge actrice: "Stel je voor, een vreemdeling die je ouders belt om hen te vertellen dat hun dochter gaat sterven... Het is slechts een film... een film! De mensen die ons bellen en mijn ouders beledigen. Ik begrijp niet hoe ze ons telefoonnummer hebben gevonden. Het is een schande."

Loubna Abidar speelde de hoofdrol in de nieuwe film van Nabil Ayouch. De publicatie van de trailer op internet zorgde vrijwel onmiddellijk voor controverse in Marokko.

De jonge actrice had voor de publicatie van de trailer verklaard dat ze het niet erg vond om haar billen te tonen tijdens de opnames. Door de heftige kritiek op de film deed ze echter een stap achteruit en vertelde dat ze er spijt van had en zelfs aan de bedevaart naar Mekka dacht.

Much Loved werd dinsdag door het Marokkaanse ministerie van Communicatie verboden omdat het beledigend is voor de Marokkaanse normen en waarden.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team