Zoeken

Kefta of Marokkaanse gehaktballetjes

Kefta of Marokkaanse gehaktballetjes
Ingrediënten

 500 g lam- of rundergehakt
 1 ajuin, gepeld en zeer fijn gehakt
 1 theelepel gemalen komijn
 1 theelepel korianderpoeder
 1 theelepel paprikapoeder
 1/2 theelepel gemberpoeder
 1/2 bosje koriander, fijngehakt
 2 eetlepels olijfolie
 Zout en peper

Doe het gehaktvlees in een kom en maak een kuiltje in het midden. Voeg alle ingrediënten toe en meng goed met de handen.

Vorm kleine balletjes met de handen en rooster ze op de barbecue tot ze mooi goudbruin zijn.

Serveer met verse Marokkaans brood en Marokkaanse thee.

  • Gepubliceerd op:
  • Auteur :
  • Kooktijd : 25 min
Marokkaanse recepten
Meer recepten
Ch'hiwat Bladi

Bladna.nl