Zoeken

Harcha met kaas en kruiden

Harcha met kaas en kruiden
Ingrediënten

Deeg

 250 g griesmeel
 8 cl olie gemengd met gesmolten kaas
 7 g bakpoeder
 1 snufje bakkersgist
 1 theelepel zout
 1 eetlepel fijne suiker
 15 cl melk

Vulling

 50 g verse kruidenkaas
 30 g parmezaan
 30 g geraspte Edammer
 Gehakte peterselie

Doe het griesmeel en het mengsel van boter en olie in een kom en meng goed zodat alle griesmeelkorrels bedekt worden.

Los de gist op in de melk. Voeg de melk met gist, zout en suiker aan het griesmeelmengsel toe en meng snel met de handen. Laat 15 minuten rusten.

Meng intussen de kazen en peterselie tot een glad mengsel.

Bestrooi het werkvlak met griesmeel, maak kleine, platte ronde vormpjes met het deeg, leg een beetje vulling op de helft van de vormpjes en sluit de harcha’s goed dicht met een tweede stukje deeg.

Laat enkele minuten aan elke zijde bakken in een warme koekenpan bestrooid met griesmeel. Serveer warm.

  • Gepubliceerd op:
  • Auteur :
  • Kooktijd : 45 min
Marokkaanse recepten
Meer recepten
Ch'hiwat Bladi

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team