Zoeken

Celstraf voor stalker Dounia Boutazout

17 oktober 2015 - 23:00 - Cultuur

©

De man die begin oktober een verkeersongeval veroorzaakte waarbij Dounia Boutazout gewond raakte, werd door de rechtbank van Marrakech tot een voorwaardelijke gevangenisstraf van twee maanden veroordeeld.

De actrice had op vraag van de familie van de man haar klacht ingetrokken. Het openbaar ministerie had desondanks een gevangenisstraf geëist voor het in gevaar brengen van een ander, het weigeren van hulp aan iemand in nood en vluchtmisdrijf.

Volgens lokale bronnen heeft de familie van de verdachte ook 200.000 dirham aan Dounia Boutazout voorgesteld om haar auto te laten herstellen en haar medische kosten te betalen, maar de actrice zou hebben geweigerd. Ze zou enkel als geschenk een koe hebben aangenomen die ze op haar beurt aan een vereniging in Marrakech zou hebben geschonken.

Dounia Boutazout was samen met haar moeder op weg naar haar vriendin en collega actrice Fadila Benomoussa toen ze door de stalker werd gevolgd en lastig gevallen. Toen ze probeerde te vluchten raakte ze met haar auto van de weg. De man vluchtte weg maar kon worden geïdentificeerd dankzij getuigen.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team