Zoeken

Garnalen en groenten met kokosmelk

Garnalen en groenten met kokosmelk
Ingrediënten

 450gr aubergine
 250 gr groene bonen
 2 eetlepel olie
 1 teentje knoflook, fijngehakt
 1 ui, gesnipperd
 1 eetlepel fijn geraspte gember
 2 eetlepels garnalen pasta
 1 kopje kokosmelk
 250 g kleine rauwe garnalen, gepeld

Schil de aubergines en snijd ze in blokjes. Ontdoe de bonen van "draadjes en staartjes", snijd ze doormidden en was ze.

Verwarm de olie in een pan op middelhoog vuur, bak de knoflook bruin, voeg de ui eraan toe en laat ongeveer 3 minuten koken. Voeg dan de gember, de aubergines en de bonen toe en kook nog 3 minuten al roerend.

Voeg de garnalen en 3/4 kop kokosmelk toe, dek af en laat 15 tot 20 minuten koken, tot de groenten gaar zijn.

Voeg ten slotte de resterende kokosmelk toe en laat nog een 2-tal minuten. Dien zeer warm op, bij voorkeur op een verwarmd bord.

  • Gepubliceerd op:
  • Auteur :
  • Kooktijd : 50 min
Marokkaanse recepten
Meer recepten
Ch'hiwat Bladi

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team