Zoeken

FC Barcelona toont interesse voor Mehdi Benatia

28 februari 2014 - 21:08 - Sport

©

FC Barcelona heeft interesse getoond voor de Marokkaanse international Mehdi Benatia. De Spaanse club zal echter snel moeten zijn want andere clubs willen de verdediger ook graag aantrekken.

Mehdi Benatia wordt getipt om Carles Puyol te vervangen bij FC Barcelona. Volgens Spaanse media is een afscheid dichtbij voor Puyol. De 35-jarige speler is steeds minder populair en loopt te regelmatig blessures op.

Manchester United en Bayern München zijn ook geïnteresseerd in Mehdi Benatia. AS Roma heeft nog niet gereageerd. Wel werd het jaarsalaris van Benatia kort geleden verhoogd naar 2 miljoen euro, een manier om de speler te behouden of aan een hoger prijs te verkopen.

Ondanks de vele interesse op Europees niveau, werd Mehdi Benatia niet opgeroepen door Marokko voor het interland tegen Gabon op 5 maart.

Oorzaak hiervan zijn de recente uitspraken van de speler op een Marokkaanse radio. "Ik vraag me af waar we naartoe gaan. Als ik zie dat alle voorwaarden niet zijn voldaan om een goede Afrika Cup te spelen, dan stap ik uit de selectie. Ik geef er de voorkeur aan met te concentreren op mijn club in plaats van met de selectie te spelen en de grote grap van het Afrikaans voetbal te zijn. Ik heb er persoonlijk genoeg van."

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team