Bouchaib Rmail

Hierna een selectie van artikelen over Bouchaib Rmail


Arabische prins voor de rechter in Rabat (28 juli 2013)

Arabische prins voor de rechter in Rabat

Een Arabische prins is door de financiële politie in Rabat aangehouden, voor het uitschrijven van ongedekte cheques. Een klacht werd tegen hem ingediend door een Marokkaans bedrijf.


Binnenkort Arab Idol bij Marokkaanse politie (24 juni 2013)

Binnenkort Arab Idol bij Marokkaanse politie

De baas van de Marokkaanse politie Bouchaib Rmail, heeft aan de politieverantwoordelijken in het land gevraagd om agenten die een artistiek talent hebben, te helpen deze te ontwikkelen.


Politie Rabat krijgt snelle interventievoertuigen (26 mei 2013)

Politie Rabat krijgt snelle interventievoertuigen

De politie in Rabat heeft donderdag 30 snelle interventievoertuigen in ontvangst genomen. De kleine wagens moeten helpen de veiligheid te versterken in beboste gebieden, stranden en medina’s.


Drie ontploffingen in Marokkaans Parlement (24 mei 2013)

Drie ontploffingen in Marokkaans Parlement

Drie ontploffingen hebben zich donderdagnamiddag voorgedaan in het parlementsgebouw in Rabat. Het gebouw werd in een recordtijd geëvacueerd.


Opnieuw corrupte agent betrapt in Casablanca (6 april 2013)

Opnieuw corrupte agent betrapt in Casablanca

Een corrupte verkeersagent werd deze week opgepakt in Casablanca. De man werd betrapt door een controleteam van de DGSN in een auto zonder politiekleuren.


Marokkaanse politie pakt corruptie intern aan (11 december 2012)

Marokkaanse politie pakt corruptie intern aan

Bouchaib Rmail, baas van de Marokkaanse veiligheid (DGSN), heeft werkgroepen op voet gezet, die de corruptie bij de Marokkaanse politie moeten bestrijden.


Marokkaanse politie binnenkort gevormd door Spanje (30 augustus 2012)

Marokkaanse politie binnenkort gevormd door Spanje

De Marokkaanse politie wordt vanaf volgend jaar gevormd door het opleidingscentrum van de Spaanse politie in Avila, Spanje. Het centrum werd deze week bezocht door Marokkaanse verantwoordelijken onder leiding van Bouchaib Rmail, baas van de nationale veiligheid (DGSN).


Marokkaanse politie mag niet meer met pers praten (11 april 2012)

Marokkaanse politie mag niet meer met pers praten

De Marokkaanse politie heeft onlangs het verbod gekregen om met journalisten te spreken. De maatregel, zeer bekritiseerd door Marokkaanse media, zou schriftelijk zijn genotificeerd door het hoofd van de Nationale Veiligheid (DGSN) Bouchaib Rmail.


Bouchaib Rmail nieuwe baas van de Marokkaanse veiligheid (8 februari 2012)

Bouchaib Rmail nieuwe baas van de Marokkaanse veiligheid

Bouchaib Rmail werd op dinsdag benoemd tot directeur-generaal van de Nationale Veiligheid (DGSN) door koning Mohammed VI. Hij vervangt Charki Draiss, die sinds januari onderminister bij Binnenlandse zaken is.