Zoeken

Boechnikha of spaghetti chebakia

Boechnikha of spaghetti chebakia
Ingrediënten

 1/2 liter melk
 250 gr boter
 1 pakje vanillesuiker
 Een snufje zout
 bloem
 olie
 honing
 sesamzaad

Doe de boter in de melk en warm lichtjes op. Voeg de vanillesuiker, het zout en de bloem toe. Goed mengen tot het deeg stevig en homogeen is.

Verdeel het deeg in kleine balletjes en rol ze plat met de deegrol. Maak spaghetti met het opengerolde deeg, bij voorkeur met een spaghetti machine.

Neem een ​​dozijn spaghettis en knijp ze aan elkaar om de 30 tot 40cm. Snijd kleine reepjes en bak in hete olie. Eenmaal gebakken, besprenkel ze met honing en bestrooi met sesamzaadjes.

  • Gepubliceerd op:
  • Auteur :
  • Kooktijd : 70 min
Marokkaanse recepten
Meer recepten
Ch'hiwat Bladi

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team