Zoeken

Badr Hari : "Ik heb 1 miljoen in 2 minuten gewonnen. Wie doet het beter? Niemand!"

30 mei 2014 - 23:10 - Sport

©

Badr Hari is in de wolken. Hij heeft donderdagavond 1 miljoen VAE dirham gewonnen in 2 minuten vechten en is de grote winnaar van de 3e GFC. De nieuwe wereldkampioen GFC Heavyweight is trots en laat het weten op Facebook en Twitter. En dat mag ook!

Gisteren was het zonder twijfel een bloedbad in de ring in Dubai. Badr gaf zijn eerste tegenstander Stefan Leko, na slechts 15 seconden, een fatale klap. Leko slaagde er toch nog in om nog enkele tientallen seconden verder te vechten.

In de finale had Badr Hari slechts 40 seconden nodig om van Peter Graham een ’toekomstige verliezer’ te maken. Ook de Australiër ging in de eerste ronde knock-out.

Hari’s eerste gevecht duurde dus slechts 15 seconden en het tweede 40. De rest was enkel formaliteit...

">30 Mai 2014

Op Facebook laat Hari vanavond ook weten dat hij binnenkort nog 7 miljoen VAE dirham mag verwachten. "1 miljoen VAE dirham in 2 minuten. Ik wacht nu op de cijfers van de PPV, zodat ik nog eens 7 miljoen krijg om uiteindelijk 8 miljoen VAE dirham te bereiken. Veel gaat naar goed doel. Bedankt dat jullie het toernooi volgden. Geen liefde meer, nu gaan we enkel nog voor geld."

Ook biedt Badr Hari zijn excuses aan Leko en Graham. Hij legt uit dat het niet persoonlijk was en dat hij het niet voor het geld deed maar voor zijn fans. En hij dringt erop aan: Badr Hari vecht niet voor Nederland maar voor Marokko!

Bladna.nl